Over de ondernemers

Hoi allemaal, mijn naam is Milou Schlepers, 19 jaar en woonachtig in Schuinesloot waar ik ben opgegroeid op een melkveehouderij. Mijn ouders hebben zich naast onze boerderij​ ook bezig gehouden met andere bedrijven, waardoor ik het ondernemen al van kleins af aan heb meegekregen​. Dat heeft me altijd aangetrokken. Ik vind het fantastisch om directrice van ons bedrijf te zijn en​ om samen met mijn collega's een mooi product op de markt te brengen waarmee we boer en burger dichter bij elkaar willen brengen. Wat mij zoal bezighoud​t binnen ons bedrijf​ is; het leiden van vergaderingen, ​onze planning bewaken en het ondersteunen van mijn collega's waar nodig. Ik zie er naar uit om ons bedrijf tot een succes te maken en veel te leren van dit traject!

Hoi! Mijn naam is Femke ten Have, 19 jaar en woon in Harreveld. Dit is een klein dorp in de Achterhoek. Ik ben niet opgegroeid op een agrarisch bedrijf, maar heb deze interesse wel altijd gehad. Daarom vind ik het leuk om deel uit te maken van dit studentbedrijf en een agrarische verjaardagskalender op de markt te brengen. Mijn functie binnen ons studentbedrijf Boerenwijsheid is officemanager. Ik probeer altijd zo gestructureerd mogelijk te werken en houd mijn zaken netjes bij. Eén van mijn taken is het maken van de notulen van de vergaderingen elke week.🖊 Verder ben ik verantwoordelijk voor personeelszaken en help ik de andere functies daar waar nodig is. Ik kijk er naar uit om samen met mijn team ons studentbedrijf tot een goed succes te maken!

Hallo allemaal, mijn naam is Christian Kroes. Ik ben 19 jaren jong en woonachtig in Genemuiden. Ik ben niet opgegroeid op een agrarisch bedrijf, maar ik ben wel werkzaam binnen deze sector. Binnen Boerenwijsheid ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en marketing. Ik zal mij gaan inzetten om de verkoop zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast beheer ik de website en sociale media en bepaal ik samen met mijn collega de overige marketingstrategieën. Ik vind het prachtig om bezig te zijn met Boerenwijsheid en ik hoop dat we succes gaan behalen!

Hallo allemaal, mijn naam is Fedde Boonstra. Ik ben 22 jaar oud en woon in Reduzum. Hier heb ik samen met mijn familie een melkveebedrijf met 400 melkkoeien. De fokkerij is mijn grote passie en daarom probeer ik er alles aan te doen om voor ons bedrijf een zo goed mogelijke veestapel te fokken. Mijn motto is dan ook: Life is to short to milk ugly cows. Binnen Boerenwijsheid ben ik samen met Christian verantwoordelijk voor de marketing en verkoop.Ik zet mij in om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik vind het idee van Boerenwijsheid erg goed. Ik hoop dan ook dat wij hier succes mee gaan behalen!

Hoi! Mijn naam is Esther Mijnheer, ik ben 20 jaar oud en woon in Espel. Dit is een dorpje in de Noordoostpolder. Thuis hebben wij helaas geen agrarisch bedrijf, maar ik heb wel altijd interesse gehad in het ondernemen en de agrarische wereld. Binnen Boerenwijsheid ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en productie. Ik zet mij in om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit houdt vooral in dat ik contact heb met de producenten. Het contact leggen en onderhouden is iets wat ik leuk vind om te doen, en daarom ben ik blij dat ik deze taak mag uitvoeren binnen Boerenwijsheid. Tot zover is het een zeer leerzame en gezellige periode geweest en ik hoop dit voort te kunnen zetten binnen een succesvolle onderneming!

Hoi! Mijn naam is Daniëlle ter Wee en ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren en getogen op een melkveebedrijf in Hasselt  Met interesse in de sector van huis uit heb ik gekozen voor de opleiding bedrijfskunde & agrifoodbusiness.  Binnen het bedrijf vervul ik de financiële taak en zorg dat alle cijfertjes onder aan de streep kloppen!  Samen met het team van Boerenwijsheid hoop ik een verjaardagskalender op de markt te mogen brengen met een verhaal dat mensen aan het denken zet. De positieve gedachte zorgt voor veel motivatie!